Verwen haar met een moederdagcadeau

Toch niet vergeten, hè? Op de tweede zondag van mei gaan alle complimentjes, knuffels en cadeautjes naar je moeder. In ruil voor alle momenten dat ze jou hielp, je rommel van de grond raapte, het eten voor je serveerde, je bed opmaakte en met jou mee de stad in ging, is het hoog tijd om haar te laten weten dat je dat waardeert. Om haar in het zonnetje te zetten (en jou een handje te helpen), zochten wij de fijnste moederdagcadeaus voor je uit.

Groen & fris
Op een dag als moederdag laat je alle huishoudelijke producten even buiten beschouwing, geef haar een cadeau of moment dat ze echt waardeert, zonder dat ze het linkt met dingen die ze moet doen. Een bos bloemen is altijd een goed idee. Stel zelf een fleurige bos bloemen samen, geef een Bloomon giftcard cadeau of kies voor de natuurlijke hangpotjes met planten van de Green Lifestyle Store. Met de Bloomon giftcard geef je een abonnement cadeau op een kleurrijke bos veldbloemen. Deze kun je bestellen in verschillende formaten, in meerdere leveringen en ze worden keer op keer geleverd in een mooie cadeauverpakking.

Lief & zacht
Om de moeder-dochterband vast te leggen, kun je ook kiezen om een gezamenlijke ketting bij je te dragen. Zo weet je altijd dat ze dichtbij je is. Daarnaast maak je haar natuurlijk altijd blij met heerlijke verzorgingsproducten, zoals douchegel, scrub of handzeep.

De allerliefste mama
Denk je naast een moederdagcadeau ook nog aan een lief kaartje of lekker ontbijtje?

Hi, trendsetter! Hetgeen waarnaar je op zoek bent, hebben wij (nog) niet in ons assortiment. Binnenkort meer!'