Filter hier

Verfijn je keuze

Welk bedrag wil je uitgeven?

Tussen:

Een kleur in gedachten?
Van een bepaald merk?
Voor wie is het?
Welke stijl zoek je?

Onze rating

Style je badkamer naar hammam

Ken je het gevoel van ontspannen wakker worden onder de douche of na een lange dag tot rust komen in een rustgevende omgeving? De badkamer in hammam sferen sluit hier helemaal bij aan. In de hammam badkamer hoef je even nergens aan te denken.

Style jouw hammam badkamer

De hammam badkamer valt als een warme deken over je heen. Om dit te realiseren kies je eerst een goede basis. De kleuren van de badkamer mogen rustige pasteltinten zijn die voor eenheid zorgen en feilloos in elkaar overlopen. Kies voor één hoofdkleur, zoals zeeblauw, taupe of pastel roze en breng die ton sur ton of egaal aan op de wanden. Als de badkamer een witte basis heeft qua tegels kun je het sfeervol maken met heldere kleuren. Behalve de witte basis met een bijpassende hoofdkleur, geef je de badkamer een extra toevoeging met stoere houten accessoires en betonnen elementen.

Badtextiel

Om in de hammam sferen te blijven, stel je ook het badtextiel af op de gekozen kleuren. Witte handdoeken passen vaak bij het interieur en lichte, subtiele kleuren brengen ook rust met zich mee. Een hamamdoek van Hammam 34 mag natuurlijk niet ontbreken in de badkamer. Deze doek is multifunctioneel, de ene keer gebruik je het als handdoek in de badkamer, terwijl het de volgende keer meegaat naar het strand voor een picknick. Het doek stijlvol over de bank draperen kan natuurlijk ook.

Badkameraccessoires

Naast de basis van de badkamer en de nodige handdoeken, heb je ook accessoires nodig om de badkamer sfeer mee te geven. Zo zet je in het metalen rekje jouw favoriete crèmes en shampoo en plaats je een minimalistisch houten ladder om je handdoeken overheen te hangen. Een zeepdispenser met bijpassende beker van blauw leisteen versterken kleurencombinaties van meerdere kleuren blauw.