Stralen op Internationale Vrouwendag

Op woensdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Door de jaren heen is dit ontwikkeld tot een dag die in het teken staat van solidariteit en strijdbaarheid van vrouwen. Een speciale dag die we niet ongemerkt voorbij mogen laten gaan. Naast dat er in het hele land lezingen en workshops worden georganiseerd, mag je jezelf of een andere vrouw op deze dag extra in het zonnetje zetten.

Internationale Vrouwendag in 2017

Internationale Vrouwendag is ontstaan doordat vrouwen in de 20ste eeuw opkwamen voor hun rechten op het gebied van arbeid en kiesrecht. Ieder jaar heeft Internationale Vrouwendag een specifiek thema, met dit jaar het project: ‘’Become the best version of yourself’’. Dit project steunt meisjes en vrouwen om de beste en gelukkigste versie van hunzelf te worden.

Vrouwen in het zonnetje

Wat kun je zelf op Internationale Vrouwendag doen? Zet je jezelf in het zonnetje of verleg je de aandacht naar een vrouw in je omgeving? Je moeder, een goede vriendin of een leuke collega... Een kleine attentie om te laten weten dat je aan diegene denkt, is al genoeg. Denk bijvoorbeeld aan een veldboeket bloemen van Bloomon of een hangplant van Green Lifestyle Store voor in het interieur. Een ander idee om een vrouw te verrassen is met een fijne handzeep van The Gift Label of shampoo van Meraki. Daarnaast kun je natuurlijk altijd samen koffie gaan drinken, thuis of in de stad!

Hi, trendsetter! Hetgeen waarnaar je op zoek bent, hebben wij (nog) niet in ons assortiment. Binnenkort meer!'