Nieuw merk alert: de sieraden van Birambi

We hebben een té leuk nieuw sieradenmerk toegevoegd: Birambi! De kettingen, armbandjes en oorbellen met vrolijke, minimalistische en stijlvolle hangers zijn niet alleen een fijne toevoeging aan je sieradencollectie, de manier waarop de sieraden verpakt zijn is een cadeau op zich. We love it!

Sieraden in een reageerbuisje

Heb je vroeger wel eens flessenpost in de zee gegooid in de hoop dat deze op een prachtig tropisch eiland zou aanspoelen? In het beste scenario zou deze fles natuurlijk worden gevonden door een goddelijke man. Óf andersom, zucht... Birambi grijpt met hun cadeautjes terug op dit idee. De sieraden zitten namelijk verpakt in een glazen reageerbuisje met kurken dop. De verpakking an sich is dus al om te smullen... En dan te bedenken dat er ook iets heel leuks ín dat buisje zit: een armband met een cactus of palmboom, een ketting met een minimalistische vorm of een stel oorbellen in de vorm van een maan. Alle sieraden van Birambi zijn gemaakt van roestvrij staal met een goud of zilveren laagje en zijn nikkelvrij.

Tastbaar en persoonlijk

In deze digitale wereld gaat alles via de telefoon of laptop en helaas worden tastbare, persoonlijke aardigheidjes een zeldzaamheid. Daar moest verandering in komen, hebben de twee Nederlandse creatievelingen Elbrig en Nikkie gedacht. Je kunt in het reageerbuisje namelijk ook een persoonlijke boodschap achterlaten, net als bij flessenpost. Schrijf op het meegeleverde blaadje een lieve boodschap of een felicitatie voor een bijzonder iemand. Diegene zal waarschijnlijk heel lang onthouden hoe leuk ze het vond om dit cadeau zo te ontvangen. Omdat deze items een heel leuk prijsje hebben, zijn ze een perfect cadeau voor je moeder, zus of vriendin. 

Ontdek Birambi!

Hi, trendsetter! Hetgeen waarnaar je op zoek bent, hebben wij (nog) niet in ons assortiment. Binnenkort meer!'