Nieuw: Fris de lente in met 24Bottles

Het is lente! Vandaag start de lente en met de temperatuur die de komende dagen gaat stijgen, voelen we de lentekriebels al. Het wordt weer tijd voor de lichte voorjaarszon waarbij we langzamerhand naar buiten gaan, maar niet zonder drinkfles van 24Bottles. Dat is je must-have van deze lente.

Kleurrijk en helder

De Urban Bottle drinkflessen van 24Bottles spelen niet alleen in op het gemak, het is een lifestyle waarmee je gezien mag worden. De collectie bestaat uit Urban Bottles en Thermo Bottles, oftewel water- en thermosflessen in diverse kleuren en afmetingen. Zo heb je flessen met een inhoud van 0,5 liter en 1 liter en kun je kiezen voor een satin finish of stone finish. Daarnaast heb je felgekleurde exemplaren, zoals groen en oranje en bescheiden kleuren, zoals pastel, wit of grijs.

Duurzaamheid staat voorop

24Bottles vindt duurzaamheid belangrijk en draagt dankzij haar flessen bij aan een ecologische levensstijl. De drinkflessen worden geproduceerd vanuit het concept dat deze minder impact hebben op het milieu. Daarnaast doen zij mee aan het ‘1% for the planet’-project, wat betekent dat zij één keer per jaar 1% van haar jaarlijkse omzet steunt aan non-profitorganisaties die dezelfde waarden en visies hebben als zij.

Nog meer van 24Bottles

De collectie van 24Bottles bestaat niet alleen uit drink- en thermosflessen, ook accessoires als tassen, fleshouders en thermohoezen zijn onderdeel. Door de thermohoes kun je een Urban Bottle 8 uur langer koud of 4 uur langer warm houden. Met de fleshouder kun je een Bottle vastmaken aan je fiets of riem en de waterdichte tas is ideaal bij dagelijks gebruik om onder andere boeken of een laptop in te vervoeren. Deze tas heeft natuurlijk ook ruimte om de Bottles in op te bergen.

Hi, trendsetter! Hetgeen waarnaar je op zoek bent, hebben wij (nog) niet in ons assortiment. Binnenkort meer!'