Filter hier

Verfijn je keuze

Welk bedrag wil je uitgeven?

Tussen:

Een kleur in gedachten?
Voor wie is het?
Welke stijl zoek je?

Onze rating

Catchii

Catchii

Een 'Catchii' is een blaadje dat wordt meegevoerd door de wind. Het reist de hele wereld over, net zo lang tot het een inspirerend plekje vindt om neer te dwarrelen. Hetzelfde geldt voor ontwerpster Femke Zwaan. Voor haar merk 'Catchii' reist ze de hele wereld over, op zoek naar bijzondere plekken waar ze de omgeving in haar op kan nemen. Voor haar nieuwe collecties reisde zij af naar het verre Oosten en Afrika. Ze liet zich inspireren door de weelderige natuur en de exotische flora en fauna. Haar servies collectie wordt gesierd door de meest kleurrijke taferelen. 

Sinds 2014 is Femke bezig om haar droom te verwezenlijken, het oprichten van een bijzonder homeware label. Zo is Catchii ontstaan. Schilderen is altijd al een hobby van de ontwerpster geweest, haar hele huis staat vol met beschilderde doeken. Toen er geen plek mee was voor nieuwe schilderijen besloot ze servies te gaan beschilderen. Uiteindelijk is ze in zee gegaan met een zeefdrukker, die haar kleurrijke illustraties nu aanbrengt op de beste kwaliteit servies. 

Het doel van Catchii is om mensen blij te maken met de vrolijke en exotische designs die geschilderd zijn op servies en posters. Catchii staat voor het vieren van het leven en de liefde. Het in beeld brengen van de wonderbaarlijke flora en fauna. Dit alles geïnspireerd door architectuur, kunst en 's werelds meest fascinerende culturen. Elke product verteld een ander verhaal, zo geniet je elke dag weer van de betoverende culturen en natuur die op je servies geschilderd zijn.