Filter hier

Verfijn je keuze

Welk bedrag wil je uitgeven?

Tussen:

Een kleur in gedachten?
Voor wie is het?
Welke stijl zoek je?

Onze rating

CamCam Copenhagen

CamCam Copenhagen

CamCam Copenhagen is een kinder-woonmerk wat is ontstaan door - hoe kan het ook anders - een liefde voor kinderen en baby’s. Het merk streeft ernaar om kinderen alleen het beste te geven en op die manier een positieve invloed te hebben op de leefomgeving van kinderen.

CamCam is opgericht in 2012 door architect Sara Giese Camre. Toen Sara haar eerste dochtertje had kwam ze tot de ontdekking dat ze eigenlijk geen geschikte woonitems voor de kinderkamer kon vinden. Sara besloot daarop de producten zelf te ontwerpen en kreeg na korte tijd al veel verzoeken veel van vrienden en kennissen. Niet lang daarna ging werd de ene na de andere collectie gestart onder de merknaam CamCam Copenhagen.

Het merk biedt producten voor de kinderkamer die niet alleen mooi zijn, maar ook stevig, duurzaam en maatschappelijk verantwoord geproduceerd. Met een product van CamCam heb je dus niet alleen een mooi item in huis, je weet ook zeker dat het op een eerlijke manier gemaakt is. Kijk eens rond op CamCam Copenhagen voor de kinderkamer of voor een leuk kraamcadeautje, zoals een mand, babymobiel of een zachte doek!