Filter hier

Verfijn je keuze

Welk bedrag wil je uitgeven?

Tussen:

Een kleur in gedachten?
Van een bepaald merk?
Voor wie is het?
Welke stijl zoek je?

Onze rating

Maak je huis zomer klaar!

Kleuren zijn niet meer weg te denken uit ons leven, ze zijn niet alleen belangrijk op het gebied van mode maar ook voor ons interieur. Kleuren kunnen een groot verschil maken.  Een mooie pasteltint geeft je interieur een fijne en frisse uitstraling. Verschillende pastelkleuren kun je gemakkelijk met elkaar combineren.
Een felle kleur geeft je interieur juist een wat stoerdere look en laat een item echt opvallen, zo heb je meteen een goede eyecatcher in huis. Verschillende kleuren in je huis geven je interieur dan ook een frisse en vrolijke uitstraling en zorgen er daarnaast voor dat je huis helemaal klaar is voor de zomer!

Sta je op het punt om drastische veranderingen aan te brengen in je huis? Wacht hier nog even mee en lees eerst deze blog. Want het is helemaal niet altijd nodig om je hele huis overhoop te halen en alles te veranderen. Met een paar aanpassingen of een likje verf ziet je huis er al snel anders uit!

Woonaccessoires

Het aanpassen van je woonaccessoires en gekleurde items toevoegen aan je interieur is vaak al voldoende om je huis een frisse en zomerse uitstraling te geven. Berg de donkere accessoires op en ruil deze in voor een zacht of fel gekleurd item.
Heb je een donkere bank? Leuke, gekleurde kussentjes met een gekke print of grafische patronen zorgen ervoor dat je bank weer helemaal opfleurt en tevens lichter lijkt. Een roze vaas met prachtige bloemen erin, zorgt voor een kleurrijke en fleurige stijl in de woonkamer. Doordat je nieuwe woonaccessoires aanschaft, heb je altijd je oude accessoires bij de hand. Mocht je een item even zat zijn of je wilt juist weer een winter item dan wissel je het gewoon om, handig toch?! Een beetje mixen en matchen is altijd leuk. Op deze manier kom je er juist achter wat wel en niet goed staat in jouw interieur.

Creatief kleur aanbrengen

Als je al genoeg accessoires hebt en je op zoek bent naar wat creatievers dan kun je ook een leuke groene poef of bijvoorbeeld eetkamerstoelen in verschillende kleuren aanschaffen. Wil je het roer toch helemaal omgooien?  Koop dan die ene mooie okergele bank die je altijd al hebt willen hebben.  
Of misschien heb je een houten tafel die je opnieuw kunt stijlen en nog wel een likje verf kan gebruiken. Kies dan niet meteen voor veilig maar ga juist voor een stoere blauwe kleur. Of kies ervoor om je keukenmuur een mooie en opvallende kleur te geven zoals “Copper Orange”.

Check hieronder voor de allerleukste gekleurde producten om je huis helemaal klaar te maken voor de zomer!