Lekker creatief met stationary

Bij Living zijn we fan van stationary, we krabbelen het liefst onze notitieboekjes vol met kleine tekeningetjes en proberen zo net mogelijk te schrijven op de eerste paar bladzijden. Ben jij ook zo'n creatieveling? Goed nieuws! We hebben op Living.nl een collectie met stationary.

Notitieboeken

Een notitieboekje is de basis, maar wel gecombineerd met stickers, kleine notitieblokjes die je door door je notitieboekje heen kunt plakken. In de collectie van vtwonen kun je deze vinden, van maandplanners en boekjes tot insteekmappen en to do-lists. Deze items maken het je leuker om dingen op te schrijven en niets meer iets te vergeten. Daarnaast heeft GO ook een vrolijke notitieboeken in haar collectie. Deze kenmerken zich door de gekleurde strepen en stippen. Naast de collectie schrijfwaren, maak je van werken een feestje door ook een magneetbord op te hangen, een mooie agenda te kiezen en je pennen te verzamelen in een etui.

Kaarten

Door een aantal kaarten in huis te halen die jou blij maken, blijf je kaartjes sturen. In combinatie met een verjaardagskalender, verander je in no-time in de attente vriendin die nooit een verjaardag vergeet. Een merk die opvalt door haar unieke kaarten is Timbergram. Dit label maakt kaarten en posters van hout. Leuk om cadeau te geven. Daarnaast heeft The Gift Label feestelijke kaartjes op de markt gebracht met originele teksten én confetti.