Kijk wat groen kan doen

Dat bloemen ons vrolijk maken is algemeen bekend, maar hoe blij word je eigenlijk van een leuke plant? Groene vriendjes gaan lang mee en brengen je interieur tot leven. Zo geven ze bijvoorbeeld je woonkamer een vrolijke én frisse uitstraling.

Welke planten heb je al staan? Waar in je interieur heb je nog ruimte voor één of meerdere leuke planten? Denk aan plekken als een raamkozijn, een lege hoek in de woonkamer, of in je slaapkamer of de hal. Wij geven je graag wat inspiratie met onze favorieten van dit moment.

Cactus

De cactus is een veelzijdige plant en gemakkelijk te onderhouden. Cactussen zijn er in vele soorten én maten, zo heb je bijvoorbeeld een cactus van 10 centimeter maar er bestaan ook cactussen van wel één meter.

Pannenkoekenplant

Je leest het goed, een pannenkoekenplant, de Pilea Peperomioides wordt zo genoemd omdat haar ronde platte bladeren erg veel lijken op die overheerlijke pannenkoeken. Wist je dat de pannenkoekenplant zich heel snel voortplant? Voor je het weet heb je er een hele hoop groene vriendjes bij. Wij, van Living.nl, zijn fan en hebben er al minimaal één thuis staan. 

Hangplanten

Hang je planten op in een leuke plantenhanger, je kunt hier bijna iedere plant voor gebruiken. Een echte blikvanger is toch wel de Kokodama Agave van de Green Lifestyle Store. Een vrolijke plant in een handgemaakte bol van natuurlijke vezels. Een hangende plant is ook zeker een goede optie wanneer je niet zo veel ruimte hebt.

Ben je nieuwsgierig geworden welke planten wij nog meer verkopen? Neem dan eens een kijkje op de plantenpagina van Living.nl. We hebben meer inspirerend en vrolijk groen voor je.