It’s time for dad!

De derde zondag in juni staat in het teken van één van de meest bijzondere mannen in je leven, je lieve paps. Hij is er altijd voor je met zijn (soms ongevraagde) goede raad. Tijd om hem dus eens goed in het zonnetje te zetten en een leuk cadeautje uit te zoeken.

Vaderdag begin je goed met een lekker ontbijtje: bijvoorbeeld een lekker glaasje Jus d ’Orange of een heerlijk kopje koffie of thee, een croissantje of andere heerlijke ovenbroodjes en wat lekker vers fruit.

Surprise Surprise…

Daarnaast is het natuurlijk ook tijd voor een leuk presentje, wat niet altijd even makkelijk is. Wij helpen je dan ook graag met het vinden van een origineel cadeau. Wat dacht je van een paar vrolijke sokken van Chatty Feet? Deze sokken zijn alles behalve saai, de kleurrijke sokken hebben iconische figuren als Albert Einstein en Don Cottone op de voet.

Voor onze jonge vaders is het gepersonaliseerde papa boek een perfect cadeau. Een spannend voorleesboek op naam van vader en kind. Voor de wat meer gevorderde vaders zit je met een goed boek ook zeker goed, denk bijvoorbeeld aan ‘het ultieme BBQ boek’ van Jord Althuizen.

Houdt je vader van sporten? Dan is een sportieve accessoire een goed idee. Denk bijvoorbeeld aan de Denver Fitnessarmband met hartslagmeter en Bluetooth of een fijne waterfles van Dopper of Loooqs.