Ik ga op vakantie en neem mee…

De zomer is begonnen en dat betekent dat het tijd is voor een welverdiende vakantie. Ga je voor een actieve reis, een ontspannen vakantie aan het strand of een leuke stedentrip? Ga goed voorbereid op reis met de reisaccessoires van Living.nl.

Een fijne toilettas is een onmisbaar item tijdens je vakantie. Neem je favoriete beauty items met je mee in bijvoorbeeld de zachte Nana II toilettas van À la. Zo heb je altijd een lekkere handcrème of die éne lipstick bij de hand.

Het is altijd tijd voor…

Of je nu lekker aan het wandelen bent, tijdens je actieve vakantie in een prachtig natuurlandschap of heerlijk van het zonnetje gaat genieten, het is belangrijk dat je voldoende water blijft drinken. Met een handige drinkfles wordt dat een stuk eenvoudiger. De stijlvolle waterfles van Design Letters is er met iedere letter, zo is het altijd duidelijk welke fles van jou is.

But first, let me take a selfie

Onze batterij lijkt wel sneller leeg te gaan dan dat hij is opgeladen. Om toch de leukste selfies te maken én te delen via Instagram houd je je mobiel opgeladen met een handige powerbank. Bijvoorbeeld de leuke cactus powerbank van La Chaise Longue of ga voor de Hyper Pearl Powerbank met spiegel.

Wat neem jij mee in je koffer?

  • 24.95 22.95
  • 6.95
  • 9.95 8.96