Filter hier

Verfijn je keuze

Welk bedrag wil je uitgeven?

Tussen:

Een kleur in gedachten?
Van een bepaald merk?
Voor wie is het?
Welke stijl zoek je?

Onze rating

Help! Hoe overleef ik Valentijnsdag als vrijgezel?

All the single ladies…  Beyoncé heeft ons natuurlijk geleerd dat het helemaal geen ramp is om vrijgezel te zijn. Sterker nog: hoe heerlijk is het om altijd je eigen plan te kunnen trekken? Er is alleen één dag in het jaar waarop het niet zo prettig is om single te zijn. Precies, Valentijnsdag. De dag van anonieme kaartjes, rode rozen, cheesy liefdesliedjes en de hel op aarde voor alle singles. Wij geven je 5 tips om ook deze Valentijnsdag vrolijk door te komen.

Tip 1: Wie kent jou nu beter dan jijzelf? Niemand! Verwen jezelf dus eens goed met een mooi cadeautje - of twee ;). Want waarom wachten tot iemand anders jou verwent? Laat een fijne scrub, een mooie ketting, een leuk woonaccessoire of een interessant boek op Valentijnsdag bij je thuis bezorgen en je bent verzekerd van een topdag.

Tip 2: Ga lekker de hort op met een vriendin, je zus of je moeder en vergeet alle romantische verplichtingen. Waarom thuis zitten wachten op die anonieme brief die waarschijnlijk in het digitale tijdperk niet zal komen als je ook een dagje op pad kan? Shop je wezenloos in de stad, ga lekker naar de sauna of doe een high-tea bij je favoriete cafeetje. Veel gezelliger toch?

Tip 3: Misschien voel je jezelf de 14e niet zo heel lekker, maar dat betekent niet dat je niet iets lekkers voor jezelf kunt maken. Schaf een kookboek aan en verwen jezelf met de heerlijkste baksels. Een appeltaart, muffins, koekjes of cheesecake… Mmm. Geloof ons, Valentijnsdag wordt de lekkerste. dag. ever.

Tip 4: Hello? Is it me you’re looking for? Okay, de meeste liefdesliedjes zijn prima te handelen op een doodgewone dag. Maar op Valentijnsdag komen de hits van Michael Bublé en Whitney Houston net even wat minder lekker binnen. Ga 14 februari dus vooral alle liefdesliedjes uit de weg en verdiep je eens een dagje in dubstep, rap of house. Zo ontdek je misschien ook nog eens je nieuwe favoriete anthem.  

Tip 5: Denk eens aan al die lelijke cadeaus…Valentijnsdag staat voor velen gelijk aan rode rozen, teddybeertjes met hartjes en romantische zwart-wit foto’s afgedrukt op canvas. Hartstikke lief natuurlijk, maar wees eens heel eerlijk: hoe blij word je nu echt van al die troepjes die je niet zelf uit hebt gekozen? Uiteindelijk heb je zelf altijd de beste smaak. De veldboeketten van Bloomon zijn bijvoorbeeld superleuk om op je sidetable, eettafel of televisiemeubel te zetten. En in plaats van een kinderachtig knuffeltje word je toch veel blijer van een fijn kussen of warm plaid? Een poster met een mooie afbeelding of tekst geeft de wand in de slaap- of woonkamer tevens een flinke opknapper. Veel beter dan zo’n canvas… Valentijnscadeaus een gemis? Nee joh!