Filter hier

Verfijn je keuze

Welk bedrag wil je uitgeven?

Tussen:

Een kleur in gedachten?
Van een bepaald merk?
Voor wie is het?
Welke stijl zoek je?

Onze rating

Gold, always believe in your soul...

Het kan je haast niet ontgaan zijn: goud is hotter dan hot. Waar goud eerder als een tikkeltje ordinair en kitsch werd gezien, is het nu al een tijdje één van dé trendkleuren. Of je nu een gouden horloge of armband om je pols draagt of je huis aankleed met gouden kussens, fotolijsten of kandelaars: alles mag in een gouden jasje...

Combineren mag

Je huis compleet in het goud aankleden is misschien niet het beste idee. Okay, het zal letterlijk 'schitterend' zijn, maar echt heel mooi zal het niet uitpakken. Mix and match dus vooral. Zo staat goud bijvoorbeeld superchic in combinatie met okergele accessoires. Donkergroen of petrolblauw op de muur geven dan weer een heel trendy gevoel aan je huis, zeker wanneer je een aantal gouden eyecatchers in huis haalt. Roze en goud zijn dan weer een hele lieve en frisse combi. Zelfs tot in de keuken kan deze trendkleur worden doorgevoerd: wat dacht je aan een gouden bloempot voor je kruiden, gouden bestek of een gouden keukenrolhouder? 

A touch of gold

Niet alleen in het interieur, maar ook in de wereld die fashion heet maakt goud zijn rentree. En nee, bij gouden kettingen hoef je niet alleen meer aan de bling bling van stoere rappers te denken. Gouden sieraden, soms subtiel, soms opvallend, kunnen je look net dat beetje meer pit geven. Door verschillende gouden sieraden in verschillende lengtes en diktes te mixen and matchen, ontstaat er een speels geheel. Wanneer je tevens verschillende kleuren goud, bijvoorbeeld witgoud of roségoud, met elkaar combineert, maak je je outfit direct nog spannender. De choker, de minimalistische trend en de layer hype komen allemaal erg tot hun recht wanneer je er een touch of gold aan toevoegt.