Filter hier

Verfijn je keuze

Welk bedrag wil je uitgeven?

Tussen:

Een kleur in gedachten?
Van een bepaald merk?
Voor wie is het?
Welke stijl zoek je?

Onze rating

Gezond: Sporten in de zon

Met het zonnetje in ons gezicht en een fles water in de hand, gaan we vol enthousiasme naar buiten. De één zit het liefst uren op het terras en de ander vind het heerlijk om te gaan hardlopen in het park. Om de sporters onder ons nog eens aan te moedigen (én de niet-sporters toch over te halen om te gaan fietsen, lopen of bootcampen...), zetten we de sportaccessoires van Living.nl in de spotlights. Zo kijk je met nieuwe sportschoenen of die vrolijke waterfles al uit naar de sportsessie van volgende week.

Fris & Fruitig

Water, water en water! Je neemt in ieder geval water mee als je gaat sporten. Dat is niet alleen verfrissend om even op adem te komen, ook kun je het filteren met vers fruit. De variant zonder filter is de Dopper, deze kun je altijd met je mee nemen en is naast handig, ook heel duurzaam. Een waterfles met een fruit infuser is van Loooqs, zo kies je voor een zoete aardbeiensmaak of een frisse muntsmaak.

On the go

Het ritje naar de sportschool of het momentje op de fiets naar het het zwembad, je neemt je handdoek, sportschoenen en sportattributen mee in een handige shopper van Rocket. Ben je fanatiek en wil je altijd en overal weten wat je afgelegde kilometers zijn, je calorieverbruik en slaapritme is? Dan is de fitnessband van Denver iets voor jou. Deze band koppel je aan je smartphone en je houd vervolgens je statistieken bij via je smartphone of tablet.

Helemaal fit

Of je je nu aansluit bij de plaatselijk hockeyclub, tennisvereniging of liever thuis blijft om in de tuin je spieren te trainen met opdrachten via een app, het is aan jou. Een leuke variant is het touwtje springen. Deze sport houd je in goede conditie en is goed voor spieren in je hele lichaam. Het touw meet onder andere het aantal keren dat je springt, je calorieverbruik en de verstreken tijd. Je conditiecijfers worden met behulp van LED-verlichting in de lucht geprojecteerd, zodat je niet hoeft te stoppen om de gegevens in te zien. Ook kun je het touw synchroniseren met je smartphone of tablet om jezelf te blijven verbeteren.