Klantenservice

Privacy en veiligheid

Bescherming persoonsgegevens
Al je gegevens worden vertrouwelijk en beveiligd opgeslagen op onze beveiligde server. Living.nl houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP).
Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) ziet er persoonlijk op toe dat persoonsgegevens zorgvuldig worden gebruikt en je privacy ook in de toekomst gewaarborgd blijft.
Recht op inzage
Als betrokkene heb je het recht om inzage te verzoeken in je gegevens en het gebruik daarvan door Living.nl. Als betrokkene kun je bij de organisatie vragen of jouw persoonsgegevens worden gebruikt. Als dat het geval blijkt te zijn, geeft de organisatie je binnen vier weken een overzicht.
Recht op correctie
Op basis van de inzage in je gegevens kun je de organisatie verzoeken de gegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen. Dat kan als de gegevens die gebruikt worden door de organisatie feitelijk onjuist, onvolledig of niet ter zake dienend zijn voor het doel of de doeleinden van de verwerking.
Beveiligde verbinding DocData
Via Living.nl betaal je altijd via onze betalingspartner DocData.
Veilig betalen met DocData:
  • DocData is een onafhankelijke derde partij tussen jou en SB Commerce BV.
  • Veilige betalingsverbinding.
  • Zelf online betalingen regelen.
  • Duidelijke vertrouwde betalingsschermen vanuit je eigen bank.
DocData waarborgt je veiligheid met een veilige SSL-verbinding. DocData is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende payment service provider (PSP) in Europa.
SSL-verbinding 
Je transacties vinden plaats via een veilige SSL verbinding. Deze verbinding (bekend door het gele slotje rechts onder in jouw beeldscherm) garandeert een veilige transactie met jou en je bank. Dit is een sterke vorm van encryptie (versleuteling), die voorkomt dat kwaadwillenden je gegevens kunnen gebruiken. Je bank zal tijdens de betaling via Living.nl zelf verbinding maken via een SSL verbinding waardoor het pictogram (het gele slot) bij jou komt te vervallen. Dezelfde SSL veiligheid is daarintegen wel aanwezig. Living.nl garandeert een veilige en betrouwbare transactie met jou en je bank.
Ook vanuit het buitenland vinden je betalingen plaats op een veilige SSL verbinding.
Al je gegevens, inclusief je creditcardnummer, worden beveiligd met SSL. Je creditcardnummer wordt bovendien maar eenmalig gebruikt voor betaling van jouw order en niet verder opgeslagen. Living.nl  zal je gegevens daarom niet nog een tweede maal kunnen gebruiken.
Algemene voorwaarden
Wanneer je een bestelling plaatst bij Living.nl stem je in met de algemene voorwaarden van Living.nl. De algemene voorwaarden zijn hieronder te vinden.