Filter hier

Verfijn je keuze

Welk bedrag wil je uitgeven?

Tussen:

Een kleur in gedachten?
Van een bepaald merk?
Voor wie is het?
Welke stijl zoek je?

Onze rating

De 5 leukste tuinaccessoires

We love de lente! Met het lekkere lentezonnetje en de aangename temperaturen willen we het liefst zo veel mogelijk buiten zijn. Tijd om je tuin of balkon er dus tiptop uit te laten zien. Met een aantal tuinaccessoires is dat zo gepiept. Hier vind je onze 5 favoriete smaakmakers voor buiten!

1. Green Lifestyle Store - Citrofortunella Tuinplant (49,95)
Wat mag er niet in je tuin ontbreken? Juist, groen! Zonder planten is een tuin of balkon namelijk maar een saaie bedoening. Juist planten brengen je tuin écht tot leven. Kies voor kleine plantjes of een leuk boompje, zolang je ze maar goed verzorgt. Als we een tuinplant aan mogen raden? Het citrusboompje is onze favoriet. Door de vruchten heeft het boompje een tropische uitstraling. Daarnaast geven de vruchten je tuin een lekkere kleurboost. Geef de plant twee keer per week een flinke slok water en je hebt heel lang plezier van je nieuwe groene vriend.

2. Croix Chatelain - Terracotta Bloempotten (vanaf 1,15)
Met onze terracotta potten, die er in verschillende maten zijn, geef je je tuinplant of kruidentuintje direct een sfeervolle uitstraling. Terracotta is namelijk één van de trendkleuren van het moment. De oranje-achtige kleur is namelijk heerlijk warm en heeft die natuurlijke look die je momenteel zoveel ziet. Juist omdat terracotta basic is, komen je planten nóg beter uit. Zet een aantal potten met verschillende hoogtes bij elkaar en je zult zien wat voor prachtig effect dat geeft. Enne... Zulke potten zijn absoluut geen aanslag op je bankrekening.

3. Sipp Outdoor - Tuinposter 'Oh Happy Day' 50x70 cm (19,95)
Met een tuinposter geef je je tuin in één klap een flinke dosis sfeer. Posters, fotolijsten en schilderijen zijn in je interieur niet meer weg te denken. Waarom zou je je tuin of balkon er dan ook niet mee versieren? Die lelijke tuinmuur of die afschuwelijke schutting krijgen een lekkere opknapper. Deze witte variant van Sipp Outdoor is onze favo! Maak van elke voorjaarsdag een happy day! 

4. Sirius - Frosted Black Lichtsnoer (49,95)
Met tuinverlichting maak je je tuin niet alleen een stuk functioneler en veiliger, je geeft je buitenplek ook een lekkere dosis sfeer - zeker wanneer je kiest voor fijne sfeerverlichting. Met een lichtsnoer maak je van je tuin een feestje én het past helemaal bij de boho chique trend van nu. Hang een snoer tussen de bomen, onder je overkapping of langs je tuinmuur of schutting. Gezelligheid verzekerd!

5. Esschert Design - Buitenkleed Grafisch (19,99)
Haal binnen naar buiten! Met de mooiste tuinspullen wordt jouw tuin of balkon een knusse buitenkamer. Zo creëer je met behulp van een tuinkleed buiten net zo'n fijne zithoek als binnen. Zo'n kleed geeft een nieuwe dimensie aan je tuin en staat ook nog eens hipper dan hip. Let er wel op dat je een kunststof variant in huis, eh.. tuin haalt. Die kan je namelijk makkelijk afnemen en daar heb je jaren plezier van.