3x zonnige zomeraccessoires op een rij

Met warmere dagen in het vooruitzicht, kunnen we alleen maar hopen dat de zomer er snel aankomt. Het wordt weer tijd om een terrasje te pakken, het strand op te gaan en urenlang in de zon te gaan ontspannen. Om ervoor te zorgen dat je fashionable te zon in kan, zetten we 3x de meest zonnige zomeraccessoires op een rij.

#1: Musthave zonnebrillen

Waar een zonnebril eerst voornamelijk een functioneel product was en goede bescherming moest bieden tegen de zon, is een zonnebril tegenwoordig veel meer dan dat. Een zonnebril is nu onderdeel van je outfit en mag gezien worden. De nieuwe zonnebrillen van Cheapo sluiten helemaal aan bij dit gevoel, allereerst een goede bescherming tegen de zon en daarnaast een vernieuwende en modieuze uitstraling. Cheapo staat bekend om haar klassieke design met een stoere touch, je kunt deze zonnebrillen zowel dragen bij een nette gelegenheid als op een comfortabele dag in relax mode.

#2: Nieuwe sieraden
Nu we het over fijne accessoires hebben, mogen de sieraden van Anna + Nina niet ontbreken. Deze sieraden hebben een minimalistische uitstraling en voegen een leuk accent toe aan je pols of om je nek. Hierbij heb je keuze uit gouden en zilveren sieraden en sieraden met lichte kleuraccenten.

#3: Kleurrijke tassen
Plannen gemaakt voor de zomerse dagen? Of je nu een wijntje gaat drinken op het terras of met je voeten in het zand over het strand gaat, een vrolijke tas is altijd handig om bij je te hebben. Met de tassen van My Jewellery waan je jezelf, dankzij de vrolijke kleuren, franjes en patronen, in ibiza sferen. Naast de heldere kleuren, kun je ook kiezen voor clutches van leer. De shopper tassen zijn daarnaast ook handig om bij je te hebben als je de stad in gaat.